Zakelijk

VERGADEREN

Vergaderen bij Teugel Resort

Teugel Resort biedt u als bedrijf of ondernemer ook zakelijke mogelijkheden aan. Zo zijn onze locaties uitermate geschikt voor vergaderingen, productpresentaties of seminars, maar ook voor bedrijfsuitjes of feesten.

 

Beide locaties van Teugel Resort zijn binnen enkele minuten vanaf autosnelweg A50 te bereiken. Deze handige ligging bij de snelweg en nabij ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven maken Teugel Resort een centrale locatie om bijeen te komen..

Teugel Resort Uden is gelegen in natuurgebied De Maashorst en beschikt over haar eigen klimpark, outdoor gym en bowlingbanen. Deze activiteiten kunnen ook gecombineerd worden met onze vergaderarrangementen. Wat dacht u namelijk van samen klimmen in het klimpark om samenwerking te stimuleren of een Yoga sessie om het hoofd even helemaal leeg te maken? Door de teambuilding direct in de praktijk te brengen kunt u samen aan nieuwe ideeën werken en weer fris aan de vergadering deelnemen.

ARRANGEMENT I

€ 19,50 p.p.

dagdeel

Zaalhuur (incl. vanaf 10 personen)

Verrassende koffiebreak

Vergadermints

Flip-over

ARRANGEMENT II

€ 44,50 p.p.

ochtend / middag

Zaalhuur (incl. vanaf 8 personen)

Verrassende koffiebreak

Uitgebreide lunch

Beamer op aanvraag

Vergaderarrangementen

Teugel Resort Uden biedt verschillende vergaderarrangementen aan, welke zijn samen te stellen zoals u zelf graag heeft. We beschikken over negen multifunctionele zalen welke allen zijn aan te passen naar uw wensen.

FEESTEN

Vier uw bedrijfsfeest bij Teugel Resort

Onze negen zalen in Uden zijn niet alleen geschikte vergaderlocaties, maar kunnen ook omgebouwd worden tot prachtige feestlocaties. Wij verzorgen graag een onvergetelijke ervaring op uw bedrijfsfeest, jubileum of receptie. We denken met u mee en adviseren u hoe u uw feest tot een groot succes kunt maken.

De zalen zijn afzonderlijk of samen te gebruiken, dankzij de schuifwanden, waardoor u vanaf 2 tot 600 personen bij Teugel Resort Uden terecht kunt. Ook grote feesten zijn dus geen enkel probleem in Uden. Het verzorgen van muziek, activiteiten en catering nemen we u graag uit handen waardoor u optimaal kunt genieten van uw feest.

FEESTEN EN PARTIJEN

Bedrijfsfeest in Uden

Heeft u een speciaal jubileum of wilt u uw medewerkers verrassen met een spetterend feest? Teugel Resort Uden denkt graag met u mee. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op onze locatie en we leggen u graag uit wat alle mogelijkheden zijn.

Teugel Resort