GEZELLIG BORRELEN

Sociale Wijnproeverij

Leer nieuwe wijnen kennen tijdens een gezellige wijnproeverij in Restaurant De Teugel Uden. Maar niet zomaar een wijnproeverij! Wij organiseren namelijk een hele sociale wijnproeverij. Tijdens de proeverij proeft u een zestal wijnen van onze wijnkaart en krijgt u uitleg over het ontstaan én proeven van de wijnen. Onder het genot van een aantal lekkere hapjes krijgt u ook uitgebreid de tijd om samen te kletsen en nieuwe contacten te leggen met elkaar.

 

Deelnemen aan een wijnproeverij?

Een keer per maand organiseren we een sociale wijnproeverij. Dat wil zeggen dat u deze wijnproeverij samen met een gezellige groep doet. Zo proeft u niet alleen lekkere wijn, maar leert u ook nog eens nieuwe mensen kennen!

Dit is dus een zeer geschikt evenement voor nieuwe inwoners of personen die graag nieuwe mensen willen leren kennen. Uiteraard mag u ook samen met een partner of vriend(in) deelnemen aan de wijnproeverij. Reserveer uw plek via het contactformulier hieronder!

 

Data & Prijs

21 februari 2019

14 maart 2019

11 april 2019

Aanvang van de wijnproeverij is op alle data om 19:30 uur.
De prijs voor deelname is €19,50 per persoon.

Restaurant De Teugel is zeer eenvoudig te bereiken vanaf
‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven. Bovendien kunt u bij het restaurant gratis parkeren. U combineert een bezoek aan De Teugel
Uden dus heel eenvoudig met een mooie wandeling in het natuurgebied De Maashorst of een dagje klimmen in het klimpark.

Plattegrond
CONTACT

Deelnemen aan de Sociale Wijnproeverij

Teugel Resort