Kerstmis bij Teugel Resort Uden

Jeanine

09 oktober 2018

Geen reacties

Vier Kerst bij Teugel Resort Uden

Op 25 en 26 december organiseert Teugel Resort Uden wederom de bekende Kerstbrunch (ochtend) en het Grand Buffet (avond). Kom gezellig samen met uw vrienden en familie Kerst vieren onder het genot van heerlijke gerechten. Ook dit jaar weer met leuke activiteiten voor jong en oud!

 

Kerstbrunch & Grand Buffet

De Kerstbrunch vindt plaats tussen 10.30 en 14.00 uur. Tijdens deze brunch geniet u van heerlijke warme en koude gerechten, zoals verschillende broodsoorten, salades, soepen en een uitgebreid dessertbuffet.

 

Het Grand Buffet vindt plaats tussen 17.00 en 21.00 uur. We voorzien u en uw gezelschap van heerlijke vis- en vleesgerechten, koude en warme gerechten, salades, soepen en ook hier wederom een heerlijk dessertbuffet.

 

Bekijk de inhoud van de buffetten hier

Activiteiten

Zowel in de ochtend als in de avond wordt u vermaakt door een magische tafelgoochelaar die spannende trucks laat zien. Daarnaast staat ballonnenclown Pipo Polleke klaar voor kids met leuke ballonfiguren en kerstballen versieren! Vergeet vooral ook niet met uw gezelschap een leuke foto te maken bij de gratis Kerstmis Photobooth.

De bowlingbanen zijn uiteraard ook geopend. Zorg dat u tijdig reserveert, want vol = vol.

 

Reserveren

Reserveren kan per mail via [email protected] of telefonisch via 0413 26 30 88.

Tags :
Teugel Resort