Urban Forest Beauty.

powered by [ comfort zone ]

Boek een behandeling via Urban Forest Beauty.

Boek een behandeling via Urban Forest Beauty.

Op het terrein van Teugel Resort vindt u Urban Forest Beauty.

Deze beautysalon heeft een unieke ambiance van natuur en authenticiteit passend bij het oergebied van Brabant “De Maashorst”. De beautysalon geeft u een time-out van je dagelijkse leven en laat je heerlijk ontspannen tijdens een behandeling van de [ comfort zone ] specialiste van Nederland – Marleen Arends bij Urban Forest Beauty.

 

Beauty Behandelingen

 

Laat jouw huid behandelen tijdens een van de ontspannende Face Treatments van Urban Forest Beauty. Iedere behandeling start met het Tranquillity welkomstritueel, voor ontspanning van lichaam en geest. Ook zit het epileren van de wenkbrauwen standaard inbegrepen bij alle gezichtsbehandelingen.

Massages

 

Kom tot rust tijdens een heerlijke massage van Urban Forest Beauty Uden. De hoogwaardige oliën van [comfort zone] bieden een optimale werking en weldadige geurbeleving. Kies bijvoorbeeld voor een Hotstone massage met warme stenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren of de Strong Muscle massage om knopen in je spieren los te maken.

Traditional Japanese Shave

 

Een Japanse Kamisori  (met een traditioneel Japans mes) shave, een Vietnamese bamboe-gezichtsmassage en een Shiatsu hoofdhuidmassage. Je beleeft scheren zoals je het nog nooit beleefde.

nl_NL