Uit eten Veghel

Wilt u lekker uit eten in Veghel, breng dan een bezoek aan Restaurant De Teugel! In ons restaurant geniet u van heerlijk malse steaks, verfrissende groenten

en voortreffelijke desserts. Jong en oud kunnen genieten van een heerlijk menu bij Restaurant De Teugel Veghel.

Uit eten Veghel: Restaurant De Teugel

 

Bij restaurant De Teugel Veghel kunt u terecht voor een heerlijk menu, bereid door onze chef-kok Michel. Geniet van een malse flat iron steak of hamburger met verse friet. Sluit af met een lekker dessert, waaronder een Dame Blanche 2.0 of versgemaakte brownie met pure chocolademousse en bloedsinaasappelijs.

Uit eten Veghel: Steaks a la carte

 

Naast de overheerlijke voorgerechten serveren wij ook malse steaks en gegrilde groenten. Naast onze ‘vaste’ a la carte gerechten presenteren wij iedere dag, maand en seizoen diverse specials aan. Vraag hiernaar bij een van onze medewerkers en laat u verrassen met nieuwe smaken.

 

Restaurant Veghel

 

U kunt de gehele week terecht bij Restaurant De Teugel Veghel, van maandag t/m zondag. Wanneer het weer het toelaat, kunt u ook plaatsnemen op ons terras waarbij u heerlijk van de buitenzon kunt genieten. Onze keuken is geopend van 17.30 tot 21.00 uur. Uiteraard bent u de gehele dag welkom om te genieten van een lekkere kop koffie met wat lekkers.

Uit eten Veghel: Online reserveren

 

Om zeker te zijn van een tafeltje is het raadzaam om vooraf een reservering te maken. Dit kunt u eenvoudig en snel online doen via de online boekingsmodule aan de rechterkant. Uiteraard kunt u ook per mail of telefoon uw reservering doorgeven aan ons.

 

De Teugel Veghel
Stadhuisplein 3
5461 KN Veghel
[email protected]
0413 31 30 00

Reserveer online

Teugel Resort