Gezellig uit eten in uden.

Direct reserveren? Bel naar 0413 26 30 88 of reserveer online.

Direct reserveren? Bel naar 0413 26 30 88 of reserveer online.

Wilt u lekker uit eten in Uden, breng dan een bezoek aan Restaurant De Teugel! In ons restaurant geniet u van ambachtelijke pannenkoekspecialiteiten, heerlijke lunchgerechten, malse steaks en huisgemaakte cakes. Pan[cakes] & Steaks is een formule voor jong en oud.

Uit eten in uden: pannenkoeken.

Onze pannenkoeken worden ambachtelijk bereid door onze koks. Met een speciale bak wand van maar liefst 10 gaspitten naast elkaar toveren ze de heerlijkste pannenkoeken van Uden op uw bord. Voor ons huisgemaakte beslag maken we gebruik van het beste meel en ons eigen recept. Dit zorgt ervoor dat de pannenkoeken die u bij de Teugel eet, nergens anders in Nederland kunt eten.

 

Naast de pannenkoekenspecialiteiten die op onze menukaart staan, kunt u ook uw eigen pannenkoek samenstellen. Kies uw eigen toppings, zoals Pulled Pork, fruit, ijs, zalm en meer en combineer het tot uw eigen recept.

Uit eten in uden: Steaks a la carte.

Naast de overheerlijke ambachtelijke pannenkoeken serveren wij ook malse steaks en gegrilde groenten. Naast onze ‘vaste’ a la carte gerechten presenteren wij iedere dag, maand en seizoen diverse specials aan. Vraag hiernaar bij een van onze medewerkers of kijk op de verschillende krijtborden in het restaurant.

 

Of toch liever lunchen?

Natuurlijk is een ambachtelijke pannenkoek ook lekker als lunch, maar ook voor gasten die liever een vers broodje, verse salade of luxe lunchgerechten wensen hebben we een uitgebreide lunchkaart. Informeer eens naar onze wisselende soep of broodje van de dag, maand of seizoen. Op een zonnige dag kunt u plaatsnemen op ons terras of tijdens koud weer lekker in het warme restaurant plaatsnemen.

reserveer direct online.

 

Geef uw reservering voor lunch of diner heel eenvoudig online door via onze reserveermodule.

 

Restaurant De Teugel Uden
Bedafseweg 22 5406TM Uden
Liever telefonisch reserveren?
Neem contact op via 0413 26 30 88

Teugel Resort