BRUILOFT

Trouwlocatie Uden

Bent u op zoek naar een prachtige trouwlocatie in regio Uden? Dan bent u bij Teugel Resort aan het juiste adres. Uw huwelijksdag is een dag om nooit meer te vergeten, de mooiste dag uit uw leven. Ieder bruidsfeest is uniek en vraagt daarom onze speciale aandacht. Wij willen graag persoonlijk met u om de tafel om uw wensen in kaart te brengen.

 

Trouwen in Uden kan op locatie bij Teugel Resort. Onze locatie biedt een groot aantal mogelijkheden: wat dacht u bijvoorbeeld van een overnachting voor uw gasten die van ver moeten komen? Of onze eigen cateringservice voor een buffet of juist een romantisch drie-gangen diner? Wat uw wensen ook zijn, we bespreken dit graag met u om samen uw mooiste dag te plannen.

Officiele trouwlocatie

 

De trouwlocatie van Teugel Resort Uden is een officieel “Huis der Gemeente”. Dit betekent dat u op onze locatie ook uw ja-woord aan elkaar kunt geven en vervolgens deze mooie verbinding kunt vieren met al uw vrienden en familie.

Voor ieder budget

 

Kleinschalig met enkel uw naaste familie of een groot feest voor veel personen? Teugel Resort heeft ruimte voor ieder budget. We denken graag met u mee om uw speciale dag de beste invulling te geven.

Van begin tot eind

 

Uw gehele dag kan ingevuld worden bij Teugel Resort. Van kleine ontvangstreceptie, tot feest met DJ of een walking dinner voor uw gezelschap. Zelfs uw bruidstaart kan verzorgd worden door onze eigen patissier.

TROUWEN REGIO UDEN

Trouwlocatie Uden

De combinatie van prachtige zalen, een restaurant en hotelkamers maken Teugel Resort een geschikte keuze voor uw trouwfeest of -receptie. Afhankelijk van uw wensen bieden we meerdere arrangementen aan voor een receptie of uw trouwfeest. U kunt hierbij uitbreiden met catering, muziek, overnachtingen en nog veel meer. Omdat het úw grote dag is, gaan we graag samen met u om tafel zitten om uw grote dag te plannen.

Felicitatie arrangement 1

€ 11,50 p.p.

maximaal 2 uur

Ontvangst met een feestelijk glaasje bubbels en welkomsthapje

Koffie / thee (onbeperkt)

Bruidstaart

Luxe zoutjes / nootjes / kaasstengels op tafel

Felicitatie arrangement 2

€ 16,50 p.p.

maximaal 2 uur

Ontvangst met een feestelijk glaasje bubbels en welkomsthapje

Koffie / thee (onbeperkt)

Bruidstaart

Luxe zoutjes / nootjes / kaasstengels op tafel

1x luxe canapé

1x amusecocktail

Alle overige drankjes

Receptie arrangementen

Bent u op zoek naar een mooie locatie om uw huwelijksreceptie te houden? Dan bent u bij Teugel Resort Uden aan het juiste adres. Wij bieden de mogelijkheid om uw receptie onder het genot van een hapje en drankje te vieren. De arrangementen zijn te boeken vanaf 12 volwassenen.

Teugel Resort Uden is zeer eenvoudig te bereiken vanaf
‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven. Bovendien kunt u bij het restaurant gratis parkeren. U combineert een bezoek aan Teugel Resort Uden dus heel eenvoudig met een mooie wandeling in het natuurgebied De Maashorst of een dagje klimmen in het klimpark.

Plattegrond
CONTACT

Neem contact met ons op

Teugel Resort