Stoer kinderfeestje Brabant

Op zoek naar een stoer kinderfeestje in Brabant? Dan bent u bij Teugel Resort Uden aan het juiste adres. Wij bieden meerdere stoere activiteiten voor kinderfeestjes, waarna u de gezellige dag kunt afsluiten met een lekker feestmaal.

 

Stoer kinderfeestje in Brabant

U kunt een kinderfeestje bij ons combineren met verschillende soorten activiteiten. Een stoere activiteit is bijvoorbeeld klimmen en klauteren in het klimpark. Ga de hoogte in met een van de vier routes in het klimpark en klauter over verschillende obstakels heen. Daarnaast is er een speciaal mini klimpark voor de kleinsten van jullie gezelschap. Maar ook een uur bowlen op een van onze 10 hypermoderne bowlingbanen behoort tot de opties. Zeer geschikt voor het hele gezin en recept voor een super gezellig kinderfeestje in Brabant.

Viert u een kinderfeestje met een grote groep? Dan is het nieuwe Arrow Battle wellicht iets voor uw groep. Hiermee kunt u in teams tegen elkaar strijden en tegelijkertijd actief bezig zijn. Een leuke toevoeging aan een stoer kinderfeestje in Brabant.

 

Stoer kinderfeestje in Brabant met eten

Naast de mogelijkheid om een stoere activiteit bij ons te volgen, kan het kinderfeestje ook gecombineerd worden met een heerlijk kinderfeestmenu. De kids kunnen kiezen uit frietjes met snack of een kinderpannenkoek. Uiteraard kunt u dan zelf ook genieten van een heerlijk gerecht in ons restaurant. Bekijk al onze mogelijkheden voor kinderfeestjes.

nl_NL