Gezellige sportsbar in Uden.

Sportsbar De Teugel is hét adres voor live sport evenementen en een gezellig avondje uit samen met jouw vrienden. De grootste krakers op sportgebied worden live uitgezonden op een van de grote tv’s en kun jij gratis bekijken. Daarnaast kun je ook zelf actief bezig gaan met een van de pooltafels, voetbaltafels, dartborden of bowlingbanen. Haal een drankje bij de bar, zak onderuit in de gezellige lounge en geniet van de mooiste sportmomenten.

Strike, Pool & Bull Triatlon

 

Tijdens de Strike, Pool & Bull Triatlon strijd je in teams tegen elkaar tijdens potjes Bowlen, Poolen en Darten. De sporten zijn geschikt voor jong en oud en kunnen dus met een gemixt gezelschap worden gespeeld. Probeer de andere teams te verslaan en win een eigen Teugel Trofee! De Triatlon vindt plaats in Sportsbar De Teugel te Uden en is iedere dag van de week te reserveren. Al te boeken vanaf €15,50 per persoon. Let op: vooraf reserveren is verplicht om de beschikbaarheid te kunnen garanderen.

Een verzorgd avondje uit.

 

Wilt u tijdens uw bezoek aan Sportsbar De Teugel genieten van een geheel verzorgd avondje uit? Combineer uw bezoek dan met een van onze andere faciliteiten. Zo kunt u genieten van een shared diner in ons restaurant, tot rust komen tijdens een massage bij Urban Forest Beauty of actief klimmen in het klimpark.

Chicken Kebab

€ 10,95

spies met kip, bacon, knoflook, uien en huisgemaakte Bourbon BBQ saus

Pasta Shaker

€ 19,50

pasta, kipfilet, geraspte provolone kaas en chorizo saus

Huisgemaakte Spare-ribs

€ 22,50

langzaam gegaarde, pikant gerubde ribs met huisgemaakte knoflooksaus

Blueberry Cheesecake

€ 7,95

huisgemaakte, gebakken cheesecake met blauwe bessen

BEKIJK MENUKAART

Bereikbaarheid & Contact.

Teugel Resort Uden is zeer eenvoudig te bereiken vanaf ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven. Bovendien kunt u bij het restaurant gratis parkeren. U combineert een bezoek dus heel eenvoudig met een mooie wandeling in het natuurgebied De Maashorst of een dagje klimmen in het klimpark.

Plattegrond

Neem contact op

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wij staan u graag te woord. Gebruik onderstaand contactformulier of bel naar 0413 26 30 88.

    Naam:


    E-mailadres:


    Telefoonnummer:


    Uw bericht:    nl_NL