Restaurant met speelgelegenheid voor kids.

Meteen reserveren? Bel naar 0413 26 30 88 of mail naar [email protected].

Meteen reserveren? Bel naar 0413 26 30 88 of mail naar [email protected].

Op zoek naar een gezellig restaurant met speelgelegenheid in Brabant? Dan bent u bij Restaurant De Teugel Uden aan het juiste adres. Niet alleen kunt u hier heel erg lekker eten, er worden ook vele activiteiten aangeboden welke geschikt zijn voor jong en oud.

 

Kindvriendelijk restaurant met speelgelegenheid in Brabant

 

Combineer uw bezoek aan het restaurant met een van de vele activiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uur bowlen op een van onze 10 hypermoderne bowlingbanen? Zeer geschikt voor het hele gezin en recept voor een gezellig avondje uit. Liever actief bezig? Ga de hoogte in op een van de vier routes in het klimpark en klauter over verschillende obstakels heen. Daarnaast is er een speciaal mini klimpark voor de kleinsten van jullie gezelschap.

Bent u aanwezig met een grote groep? Dan is het nieuwe Arrow Battle wellicht is voor u. Hiermee kunt u in teams tegen elkaar strijden en tegelijkertijd actief bezig zijn.

Kinderfeestjes in Uden

 

Naast de mogelijkheid om lekker te eten in ons restaurant met speelgelegenheid in Brabant, kunt u bij ons ook terecht voor een tof kinderfeestje! Laat de kids klimmen in het klimpark en geniet daarna van een feestelijk kindermenu met frietjes of kinderpannenkoeken. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een arrangement inclusief bowlen of schatzoeken tijdens een GPS tocht. Bekijk al onze mogelijkheden voor kinderfeestjes.

nl_NL