WAT DOET NATUURLIJK BEWEGEN?

Natuurlijk Bewegen Uden

Bewegen is goed voor de gezondheid. Bewegen in de natuur nog meer. Natuurlijk Bewegen Uden biedt programma’s gericht op mensen met Obesitas/Diabetes, COPD en Kanker. Doel van de programma’s is een betere kwaliteit van leven bij de deelnemers in de regio Oost-Brabant. En mensen laten ervaren dat de natuurlijke omgeving van De Maashorst en specifiek de Bedafse Bergen hierop een positieve invloed hebben.

De eerste 3 groepen van 10 deelnemers zijn sinds september 2017 gestart. In december en januari starten we nog 4 nieuwe groepen en er is nog plaats! Interesse voor kennismakingsgesprek? Meld je via [email protected] aan.

“Heerlijk om regelmatig buiten te bewegen, dat inspireert om het zelf ook thuis meer te doen!”

“Het programma is voor mij echt een goede stok achter de deur.”

zijn een aantal reacties uit de eerste groepen

Heerlijk om regelmatig buiten te bewegen, dat inspireert om het zelf ook thuis meer te doen!

Voeding, beweging en ontspanning 

 

zijn drie belangrijke pijlers die in balans moeten zijn om ‘lekker in je vel’ te zitten. In onze huidige 24-uurs economie is het niet gemakkelijk om die balans te vinden of te behouden. Ben je die balans kwijt, dan is ons behandelprogramma iets voor jou. Een belangrijke rol hierin speelt de leefstijlcoach. De coach zal je motiveren, stimuleren, inspireren en enthousiasmeren om een gezonde(re) leefstijl te realiseren. Samen met fysiotherapeut, psycholoog en indien nodig diëtist gaan we op zoek naar veranderingen in je leefstijl die bij jou als persoon passen. Op die manier worden het gewoonten die je de rest van je leven vol kan houden.

Wie zorgen ervoor en wat kost het?

 

Natuurlijk Bewegen Uden wordt mogelijk gemaakt met financiële steun van de provincie Noord-Brabant, via programma Meer Maashorst. Hierdoor bedragen kosten slechts € 177,- voor de eerste 70 personen. Samen werken we hard aan nieuwe vormen van preventie en herstel. Wolbert Fysio, ClubPT, Praktijk voor Psychologische Hulpverlening, Even Resort en Bernhoven.

 

Meer informatie?

 

Wil je meer informatie over de programma’s? Neem dan contact op met Noortje Vriens via 06-13490147 of per mail via [email protected] of kijk in bijgaande brochure.

   Afbeeldingsresultaat voor provincie noord brabant

Teugel Resort