Natuurgebied De Maashorst.

Teugel Resort Uden ligt als “Poort tot De Maashorst” in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant en is een echt Oergebied. Een gebied waar de natuur het voor het zeggen heeft. Waar bomen, planten en beesten de baas zijn. Net zoals vroeger. Waar vind je dat nog in Nederland? In de Maashorst. Hét Oergebied in Brabant. Trek stevige wandelschoenen aan en neem je verrekijker mee, wie weet spot je wel een van de Wisenten!

Volg je oerinstinct. Luister en ga!

Baan je een weg langs bomen, beken en beesten. Spot de wisent, Tauros en de Exmoorpony, de oerbewoners van het gebied. Beleef de wijst: de natuurparel van het landschap. Ontdek de historische opgravingen en alle andere oerschatten van De Maashorst.

 

Natuurgebied De Maashorst is met 3.500 hectare een prachtig gebied om te ontdekken vanuit onze locatie. Via de ANWB knooppunt routes kunt u zowel te voet als met de fiets/mountainbike (startpunt route op locatie) genieten van dit bijzonder gevarieerd natuur- en cultuurlandschap. Het Oergebied van Brabant trakteert u op prachtige bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en spannende kronkelbeekjes.

Teugel Resort Uden grenst aan het knooppunt netwerk. Met een knooppunt voor de deur voor zowel wandelaars als fietsers helpen wij u graag op weg met een routekaart. Bij het op locatie aanwezige VVV informatiepunt, kunt u terecht voor extra informatie, uitgebreidere routes, fietsverhuur van diverse fietsen of GPS verhuur/ tochten.

Maak kennis met De Maashorst

nl_NL