Mix & Match Resort Arrangement.

Uw Mix & Match Arrangement boeken? Boek direct online.

Uw Mix & Match Arrangement boeken? Boek direct online.

Ook zo toe aan vakantie? Stel uw verblijf zelf samen en combineer leuke activiteiten met elkaar. Kiest u voor een sportief verblijf, inclusief sport en klimmen? Of gaat u liever voor een ontspannen verblijf met een massage en mooie fietstocht door de natuur?

Ook culinair genieten behoort tot het programma! Geniet van een drie-gangen verrassingsdiner in Restaurant De Teugel, klaargemaakt op de Big Green Egg, of laat de kinderen smullen van een pannenkoeken diner. Het hele gezin kan terecht bij Teugel Resort Uden.

ACTIVITEITEN.

fitness, sport, people and healthy lifestyle concept - happy couple riding bicycle outdoors at summer

Ontdek natuurgebied De Maashorst per fiets, tandem, e-step of mountainbike. Onze partner De Mastworp verhuurt (elektrische) fietsen en voorziet u van een mooie route door het oergebied van Brabant.

DSC_0106

Klimmen tot 14 meter hoogte, durft u het aan? Klimpark Uden biedt vier verschillende routes, afhankelijk van uw durf. Een sportieve activiteit voor jong en oud.

Alternatieve Foto enjoy the best lage resolutie voor website

Kom even helemaal tot rust met een beauty behandeling van Urban Forest Beauty. Marleen laat u ontspannen tijdens een Strong Muscle Sportmassage, Urban Detox Massage of Urban Detox Facial.

DSC_0139

Een hele dag vermaak? Kies het Friends, Family & Fun pakket van De Mastworp. Inclusief 2 uur klimmen, een uur fietsen door de natuur en een uur midgetgolfen.

Yoga CrossFit Uden

Actief bezig zijn? Doe op zaterdag of zondag mee met een CrossFit Outdoor les van Even Gym Uden.

Discgolf-bew

Discgolf, wie krijgt de frisbee het snelst in de hole in de combinatie van golf en frisbee gooien? Een gezellige buitenactiviteit voor jong en oud.

Midgetgolf

Een 17-holes midgetgolfbaan in kleurrijke en gezellige stijl, direct gelegen aan ons eigen terras. Een gezellige activiteit voor jong en oud.

CULINAIR GENIETEN.

IMG_6631

Ook culinair genieten behoort tot het programma! Geniet van een drie-gangen verrassingsdiner in Restaurant De Teugel, klaargemaakt op de Big Green Egg.

pannenkoek

Jong en oud is dol op pannenkoeken! Geniet van een pannenkoek diner: inclusief een pannenkoek en drankje naar keuze (frisdrank, koffie, thee of cappuccino).

IMG_6773

Een lekkernij tussendoor: het Brabants pakket inclusief een wOERstenbroodje en koffie, thee of cappuccino.

EXTRA’s.

Is er iemand jarig? Boek dan het speciale verjaardagspakket voor op uw kamer. Inclusief versiering, een fles bubbels en bonbons.

Een weekend weg met uw geliefde? Boek het romantisch pakket als extra voor op uw kamer. Inclusief een fles Cava, chocolaatjes en rozenblaadjes in de kamer.

nl_NL