Midgetgolf & Discgolf in Uden

Op zoek naar een ontspannen activiteit met zijn tweeën of een groep? Probeer de vernieuwde midgetgolfbaan of het discgolf circuit uit! De activiteiten worden verzorgd door onze partner Mastworp. Voor of na de activiteit kunt u rust bijkomen op ons buitenterras dat plaats biedt aan ruim 100 personen. Combineer een bezoek met een lunch of diner in het restaurant of geniet van een heerlijk koud drankje.

Midgetgolf

Een 17-holes midgetgolfbaan in kleurrijke en gezellige stijl, direct gelegen aan ons eigen terras. De midgetgolfbaan is onderdeel van Mastworp.

Prijs per persoon

€ 4,50

Prijs kinderfeestje (p.p.)

€ 4,00

RESERVEER ONLINE
Discgolf-bew

Discgolf

Discgolf is een combinatie van golf en frisbee. De ‘hole’ bestaat uit een basket: een stalen mand met kettingen. Het is de bedoeling dat je de disc met zo min mogelijk worpen in de basket werpt. Als dat gelukt is, mag je naar de volgende hole. Maar let op, er zijn bepaalde routes die je af moet leggen, anders krijg je een strafpunt!

Prijs per persoon

€ 8,50

RESERVEER ONLINE

RESERVEER DIRECT EEN ACTIVITEIT.

 

Reserveer direct Midgetgolf, Discgolf of een andere leuke activiteit bij De Mastworp. Je kunt terecht op de volgende openingstijden:

 

Maandag – Open op afspraak

Dinsdag – Open op afspraak

Woensdag – 09.00 – 18.00

Donderdag – 09.00 – 17.00

Vrijdag – 09.00 – 17.00

Zaterdag – 09.00 – 18.00

Zondag – 09.00 – 17.00

nl_NL