Fietsverhuur in Uden.

Fiets reserveren? Neem contact op met De Mastworp via [email protected].

Fiets reserveren? Neem contact op met De Mastworp via [email protected].

Fiets huren in Uden.

 

Wilt u graag natuurgebied De Maashorst in om heerlijk te fietsen? Op ons terrein vindt u Mastworp Fietsverhuur. Behalve een groot aanbod verschillende fietsen zit hier binnen ook het Recreatief Centrum Bedaf en het VVV-agentschap Uden/De Maashorst. Dankzij de directe ligging aan het natuurgebied kunt u vanuit hier meteen starten met uw reis. Mastworp kan u van de juiste informatie voorzien voor een leuke fietstocht door het natuurgebied heen.

 

Lees meer

MASTWORP UDEN

Tarieven en mogelijkheden fietsverhuur.

Mastworp fietsverhuur biedt u een breed assortiment aan fietsen welke u voor één of meerdere dagen kunt huren. Zo kunt u kiezen uit normale dames- en herenfietsen, maar ook tandems, e-bikes, mountainbikes, fatbikes, steps en ligfietsen. Zo kunt u zelf kiezen welk vervoersmiddel uw voorkeur heeft.

 

Routekaart door natuurgebied

Bij het huren van een fiets ontvangt u een gratis kaart van het fietsroutenetwerk door natuurgebied De Maashorst. Uiteraard staat Mastworp ook voor u klaar met advies over mooie routes, bezienswaardigheden en leuke plekken om uit te rusten. Het start- en eindpunt van uw fietsroute zal bij Teugel Resort zijn, waar u ook de fiets weer kunt terugbrengen aan het eind van de dag.

Tarieven fietsverhuur

Fiets 7v
Fiets 24v
E-bike 7v
Tandem
Elektrische tandem
Elektrische step

€9,50 per dag
€12,50 per dag
€22,50 per dag
€18,- per dag
€35,- per dag
€25,- per dag

Fietsverhuur Uden aanvraag

Heeft u vragen over de fietsverhuur, dan kunt u contact opnemen via [email protected] of telefonisch via 06 – 512 47 805.

Teugel Resort