Fietsverhuur in Uden.

Fiets reserveren? Neem contact op met De Mastworp via [email protected] of 06 – 512 47 805.

Fiets reserveren? Neem contact op met De Mastworp via [email protected] of 06 – 512 47 805.

Fiets huren in Uden.

 

Wilt u graag natuurgebied De Maashorst in om heerlijk te fietsen? Op ons terrein vindt u Mastworp Fietsverhuur. Behalve een groot aanbod verschillende fietsen zit hier binnen ook het Recreatief Centrum Bedaf en het VVV-agentschap Uden/De Maashorst. Dankzij de directe ligging aan het natuurgebied kunt u vanuit hier meteen starten met uw reis. Mastworp kan u van de juiste informatie voorzien voor een leuke fietstocht door het natuurgebied heen.

 

Lees meer

Routekaart door natuurgebied

Bij het huren van een fiets ontvangt u een gratis kaart van het fietsroutenetwerk door natuurgebied De Maashorst. Uiteraard staat Mastworp ook voor u klaar met advies over mooie routes, bezienswaardigheden en leuke plekken om uit te rusten. Het start- en eindpunt van uw fietsroute zal bij Teugel Resort zijn, waar u ook de fiets weer kunt terugbrengen aan het eind van de dag.

Mastworp fietsverhuur biedt u een breed assortiment aan fietsen welke u voor één of meerdere dagen kunt huren. Zo kunt u kiezen uit normale fietsen, maar ook tandems, e-bikes, mountainbikes en elektrische steps. Zo kunt u zelf kiezen welk vervoersmiddel uw voorkeur heeft.

Openingstijden fietsverhuur

 

Maandag – Open op afspraak

Dinsdag – Open op afspraak

Woensdag – 09.00 – 18.00

Donderdag – 09.00 – 17.00

Vrijdag – 09.00 – 17.00

Zaterdag – 09.00 – 18.00

Zondag – 09.00 – 17.00

DIRECT EEN FIETS RESERVEREN.

 

Wilt u graag gebruikmaken van het aanbod van De Mastworp? Reserveer hieronder dan meteen uw fiets voor tijdens uw verblijf.

nl_NL