Gezellig lunchen in Uden.

Direct reserveren? Bel naar 0413 26 30 88 of mail naar [email protected].

Direct reserveren? Bel naar 0413 26 30 88 of mail naar [email protected].

Geniet van de lekkerste lunchgerechten bij ons restaurant in Uden. Onze chef-kok maakt graag uw favoriete gerecht van de kaart voor u klaar.

 

Wat dacht u van een Foccacia Carpaccio met truffelmayonaise of geitenkaas met honing en walnoten? Wanneer het weer het toelaat, kunt u ook plaats nemen op ons buitenterras om van het zonnetje te genieten.

 

Restaurant De Teugel Uden is alle dagen van de week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Voor de lunch hoeft u niet te reserveren. Komt u liever in de avond? Dan kunt u beter wel even van tevoren reserveren via onderstaande module.

ONLINE RESERVEREN

Reserveer bij De Teugel Uden

Bij De Teugel Uden kunt u terecht van maandag t/m zondag voor een heerlijke lunch. Reserveren voor de lunch is niet noodzakelijk, maar uiteraard wel mogelijk. U kunt direct de gewenste tijd en het aantal personen selecteren voor uw reservering. Komt u ook graag dineren in ons restaurant? Dan is het raadzaam om via onderstaande module een reservering door te geven om zeker te zijn van een plekje.

ook mogelijk bij restaurant de teugel uden.

 

Bent u op zoek naar een andere smakelijke mogelijkheid in plaats van een lunch in Uden? Bij Restaurant De Teugel Uden kunt u ook terecht voor een gezellige High Tea, High Wine of een buffet. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

High Tea / High Wine.

 

Geniet van de lekkerste kleine gerechtjes tijdens een High Tea bij Teugel Resort Uden. Vooraf geniet u van een dagsoepje geserveerd in een wijnglas, waarna u verschillende hartige en zoete lekkernijen kunt proeven. Natuurlijk mogen diverse soorten thee niet ontbreken. Ook te boeken als High Wine! Lees meer

Uitgebreid buffet.

 

Wilt u een smakelijke samenkomst organiseren? Kies dan voor ons Bedafs- of Grand Buffet. Geniet van allerlei lekkere koude en warme gerechten, salades, soepen en dessert. Geschikt voor zowel jong als oud en absoluut het recept voor een gegarandeerd succes! Lees meer

Teugel Resort