Lunch Uden: Restaurant De Teugel

Geniet van de lekkerste lunchgerechten bij ons restaurant in Uden. Onze chef-kok Maarten maakt graag uw favoriete gerecht van de kaart voor u klaar. Wat dacht u van een sandwich carpaccio met truffelmayonaise of geitenkaas met honing en walnoten? Wanneer het weer het toelaat, kunt u ook plaats nemen op ons buitenterras om van het zonnetje te genieten.

 

Restaurant De Teugel Uden is alle dagen van de week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Reserveringen voor het diner kunnen eenvoudig via de online boekingsmodule gemaakt worden. Wilt u graag komen lunchen, dan hoeft u geen reservering te maken.

ONLINE RESERVEREN

Reserveer bij De Teugel Uden

Bij De Teugel Uden kunt u terecht van maandag t/m zondag voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner. Reserveren voor het diner gaat heel gemakkelijk via onderstaande boekingsmodule. U kunt direct de gewenste tijd en het aantal personen selecteren voor uw reservering. Wilt u graag komen ontbijten of lunchen, dan kunt u telefonisch contact opnemen of gewoon bij ons binnen komen lopen.

Restaurant Uden: Pancakes & Steaks

Bent u op zoek naar een lekker restaurant in Uden voor een gezellig avondje uit? Dan bent u bij Restaurant De Teugel Uden aan het juiste adres! Ons modern ingerichte restaurant biedt u niet alleen heerlijk eten, maar ook een vriendelijke en gezellige ambiance. Een avondje uit met vrienden, collega’s of familie kan dus aangenaam gevierd worden in ons restaurant.

 

Onze à la carte kaart biedt verschillende soorten gerechten, voor vis- en vleesliefhebbers en vegetariërs. Ook de kinderen kunnen kiezen uit lekkere gerechten van hun eigen kinderkaart of zelfs hun eigen pannenkoek samenstellen.

SMAKELIJK

Een greep uit het menu

Rundercarpaccio

€ 9,50

huisgemaakt en klassiek bereid met truffelmayonaise, parmezaanse kaas, pijnboompitten en mesclun sla

Voorgerechten proeverij

€ 14,50

proeverij van verschillende voorgerechten voor twee personen, geserveerd met brood en kruidenboter

Surf & Turf

€ 10,50

dunne runderpastrami in een lichte mosterd dressing met een rivierkreeftjes salade

Pannenkoek de Maashorst

€ 11,95

walnotenijs met mokka Amaretto siroop

Louisiana Pannenkoek

€ 13,95

met huisgemaakte pulled pork, coleslaw en onze eigen BBQ saus

Burger de Teugel

€ 15,95

180 grams kalfsburger met cheddar, huisgemaakte BBQ saus en gegrilde groenten

Zalm steak

€ 19,50

met gegrilde groenten en witte wijn kruiden saus

Banoffee

€ 6,50

huisgemaakt met toffee, karamel en banaan

Teugel Resort