Walter vertelt u meer over Klimpark Uden

KLIMMEN & KLAUTEREN

Klimpark Brabant: Uden

Bent u op zoek naar een leuke activiteit om alleen, samen of met een groep te doen? Breng dan een bezoek aan het leukste klimpark van Brabant bij Teugel Resort Uden. Ideaal te combineren met een bezoekje aan ons terras of een smakelijke lunch in ons restaurant. Het klimpark is gelegen op het terrein van Teugel Resort Uden, binnen vijf minuten bereikbaar vanaf autosnelweg A50. Door deze centrale ligging in Brabant is het klimpark makkelijk te bereiken en zeer geschikt voor een middagje uit.

KLIMPARK BRABANT

Geschikt voor alle leeftijden

Iedereen van jong tot oud kan zich uitleven in ons klimpark. Vereisten zijn echter wel dat kinderen minimaal 1.25 meter groot moeten zijn en volwassen tot 125 kg kunnen deelnemen. Voor de kleintjes is er een speciaal mini klimpark aanwezig, zodat iedereen mee kan doen. Buiten deze vereisten kan iedereen mee klimmen en klauteren in ons klimpark in Brabant. Afhankelijk van uw eigen durf en lef kunt u hoge of mindere hoge routes volgen.

 

Hoe hoog durf jij?

Het klimpark bevat vier verschillende routes met elk hun eigen moeilijkheidsgraad. De groene route is het laagst op 1 tot 2 meter hoogte, de blauwe route gaat op 3 meter rond, de rode en zwarte route op 7 meter hoogte. Hoe hoog durf jij te gaan?

 

Groen: 1 tot 2 meter hoogte, 8 klimelementen en een tokkelbaan van 30 meter
Blauw: 3 tot 5 meter hoogte, 12 klimelementen en een tokkelbaan van 30 meter
Rood: 14 meter hoge en 110 meter lange tokkelbaan en 8 elementen op 7 meter hoogte
Zwart: 14 meter hoge en 110 meter lange tokkelbaan en 13 elementen op 7 meter hoogte

 

Ervaren instructeurs

Het klimprogramma start altijd met een uitgebreide instructie. Iedereen wordt gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs, waardoor je veilig kunt deelnemen aan het klimpark. De gemiddelde tijd per ronde is afhankelijk van je eigen durf en klimkunsten. Een sessie duurt vanaf de uitleg tot het eind van de routes maximaal 2 uur.

Tarieven klimpark

Volwassenen – €19,50
Jeugd 12 t/m 17 jaar – €17,50
Kids 8 t/m 11 jaar – €14,50

 

Groepen vanaf 8 personen
Volwassenen – €16,50
Kinderfeestjes (min. 6 kinderen) – €13,50

Kinderfeestje incl. snackmenu – €19,50

 

Scholen (vanaf 30 personen) – €12,50

Klimpark Uden reserveren

Reserveren voor het klimpark kan per e-mail via [email protected] of telefonisch via +31 (0)6 512 47 805.

Teugel Resort