Kinderfeestje in Uden.

Meteen contact opnemen? Bel naar +31 (0)413 26 30 88 of mail naar [email protected].

Meteen contact opnemen? Bel naar 0413 26 30 88 of mail naar [email protected].

Een kinderfeestje in Uden en omgeving organiseren?

 

Bent u bezig met de voorbereidingen voor een kinderfeestje in Uden en wilt u graag een spannende of gezellige activiteit organiseren? Teugel Resort Uden organiseert graag een activiteit voor u zodat u samen met de kinderen kunt genieten van een gezellige middag. Het is mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren om het kinderfeestje in Uden tot een gegarandeerd succes te maken!

Kinderfeestje Uden: Activiteiten

 

Teugel Resort Uden biedt vele mogelijkheden om een onvergetelijke dag voor uw kind te organiseren. Wat dacht u bijvoorbeeld van schat zoeken of klimmen en klauteren in ons klimpark? Hieronder vindt u alle mogelijkheden voor een kinderfeestje in Uden.

 

GPS tochten

Tijdens een GPS tocht door natuurgebied De Maashorst kunt u gaan schatzoeken met de kinderen. Deze activiteit kan eenvoudig gecombineerd worden met All You Can Friet. De GPS tochten worden aangeboden in samenwerking met De Mastworp.

GPS Schat zoeken                             €5 per persoon
GPS Discovery                                  €5 per persoon

Klimpark

Onder begeleiding van een ervaren instructeur kunnen de kinderen klimmen en klauteren over drie verschillende parcours. Afhankelijk van de eigen durf kan er tot 14 meter hoogte worden geklommen.

Vanaf minimaal 6 kinderen                           €13,50 per persoon
Inclusief All You Can Friet                             €19,00 per persoon

Bowlen

Vanaf minimaal vier kinderen kunt u een uur komen bowlen in onze bowlingkelder. Dit is inclusief onbeperkt ranja en onbeperkt frietjes eten.

Inclusief All You Can Friet                    €11,50 per persoon

Arrow Battle

Vanaf minimaal vier kinderen kunnen de kids in teams tegen elkaar strijden tijdens een potje Arrow Battle.

Exclusief All You Can Friet                    €10,00 per persoon
Inclusief All You Can Friet                    €15,50 per persoon

Disc Golf

Probeer de frisbee (in plaats van de golfbal) in zo min mogelijk worpen bij de hole te krijgen.

Exclusief All You Can Friet                    €7,50 per persoon
Inclusief All You Can Friet                    €13,00 per persoon

All You Can Friet

Zowel voor als na de activiteit kunnen de kids smullen van onze All You Can Friet formule. Voor volwassenen is er de mogelijkheid om een keuze te maken van de reguliere menukaart.

All You Can Friet bevat onbeperkt frietjes met snacks voor €5,50 per persoon. Bij het menu is onbeperkt ranja inbegrepen.

 

Aanvullingen

 • Ontvangst met onbeperkt ranja en cake met slagroom en sprinkles voor €2,50 per persoon
 • Ontvangst met kinderchampagne en verjaardagstaart. Voor ieder kind een klein presentje. Voor de volwassenen een kop koffie/thee/cappuccino. Vanaf 8 kinderen.
  €5,00 per persoon – €4,50 per persoon voor volwassenen

 

Aanvraag kinderfeestje Uden

 

Uiteraard kunt u vrijblijvend informeren naar de activiteiten of combinaties hiervan. Indien u met minder kinderen bent dan minimaal is aangegeven, raden we u aan om te vragen naar de voorwaarden zodat we samen tot een leuk programma kunnen komen.

Reserveren of informatie aanvragen is mogelijk via +31 (0)413 26 30 88 of via onderstaand contactformulier.

ROUTE & CONTACT.

Teugel Resort Uden is zeer eenvoudig te bereiken vanaf ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven. Bovendien kunt u bij het restaurant gratis parkeren. U combineert een bezoek dus heel eenvoudig met een mooie wandeling in het natuurgebied De Maashorst of een dagje klimmen in het klimpark.

Plattegrond

Neem contact op

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wij staan u graag te woord. Gebruik onderstaand contactformulier of bel naar 0413 26 30 88.

  Naam:


  E-mailadres:


  Telefoonnummer:


  Uw bericht:  Actief kinderfeestje Uden

  Laat u de kinderen graag actief bezig zijn, dan heeft u de keuze uit verschillende activiteiten. Laat ze klimmen in het klimpark, een GPS tocht lopen door het bos of ga gezellig bowlen op een van onze 10 bowlingbanen. Een actief kinderfeestje in Uden hoeft helemaal niet duur te zijn en kan al vanaf €5 per persoon.

   

  Kinderfeestje Uden met eten

  Om de dag helemaal compleet te maken, kunt u met het hele gezelschap ook gebruikmaken van onze arrangementen inclusief eten. Kies voor een kindersnackmenu met frietjes of een kinderpannenkoek. Het eten kan zowel voor als na de activiteit gepland worden. We helpen u graag bij een unieke invulling van het kinderfeestje in Uden.

  nl_NL