Kinderfeestje Uden

Bent u bezig met de voorbereidingen voor een kinderfeestje in Uden en wilt u graag een spannende of gezellige activiteit organiseren? Teugel Resort organiseert graag een activiteit voor u zodat u samen met de kinderen kunt genieten van een gezellige

middag. Als activiteit kunt u terecht op ons terrein bij Teugel Resort Uden. Het is mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren om het kinderfeestje in Uden tot een gegarandeerd succes te maken!

Kinderfeestje Uden: Activiteiten

 

Teugel Resort Uden biedt vele mogelijkheden om een onvergetelijke dag voor uw kind te organiseren. Wat dacht u bijvoorbeeld van schat zoeken of klimmen en klauteren in ons klimpark? Hieronder vindt u alle mogelijkheden voor een kinderfeestje in Uden.

 

GPS tochten

Tijdens een GPS tocht door natuurgebied De Maashorst kunt u gaan schatzoeken met de kinderen. Deze activiteit kan eenvoudig gecombineerd worden met ons kinderfeestmenu. De GPS tochten worden aangeboden in samenwerking met De Mastworp.

GPS Schat zoeken                             €5 per persoon
GPS Discovery                                  €5 per persoon

 

Klimpark

Onder begeleiding van een ervaren instructeur kunnen de kinderen klimmen en klauteren over drie verschillende parcours. Afhankelijk van de eigen durf kan er tot 14 meter hoogte worden geklommen.

Vanaf minimaal 6 kinderen                  €13,50 per persoon
Inclusief snackmenu                             €19,50 per persoon

 

 

Bowlen

Vanaf minimaal vier kinderen kunt u een uur komen bowlen in onze bowlingkelder. Dit is inclusief onbeperkt ranja en een kinderfeestmenu.

Inclusief kinderfeestmenu                    €11,50 per persoon

 

Kinderfeestmenu

Zowel voor als na de activiteit kunt u deelnemen aan het kinderfeestmenu. Voor volwassenen is er de mogelijkheid om een keuze te maken van de reguliere menukaart.

Het kinderfeestmenu bevat frites met een snack en ijsje óf een feestpannenkoek en ijsje voor €7,50 per persoon. Bij het menu is onbeperkt ranja inbegrepen.

 

Aanvullingen

  • Ontvangst met onbeperkt ranja en cake met slagroom en sprinkles €2,50 per persoon
  • Ontvangst met kinderchampagne en verjaardagstaart. Voor ieder kind een klein presentje. Voor de volwassenen een kop koffie/thee/cappuccino. Vanaf 8 kinderen.
    €5,00 per persoon – €4,50 per persoon voor volwassenen

 

Aanvraag kinderfeestje Uden

 

Uiteraard kunt u vrijblijvend informeren naar de activiteiten of combinaties hiervan. Indien u met minder kinderen bent dan minimaal is aangegeven, raden we u aan om te vragen naar de voorwaarden zodat we samen tot een leuk programma kunnen komen.

Reserveren of informatie aanvragen is mogelijk via +31 (0) 413 26 30 88 of via onderstaand contactformulier.

Restaurant De Teugel is zeer eenvoudig te bereiken vanaf
‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven. Bovendien kunt u bij het restaurant gratis parkeren. U combineert een bezoek aan De Teugel
Uden dus heel eenvoudig met een mooie wandeling in het natuurgebied De Maashorst of een dagje klimmen in het klimpark.

Plattegrond
CONTACT

Neem contact met ons op

Naam:


E-mailadres:


Telefoonnummer:


Uw bericht:Actief kinderfeestje Uden

Laat u de kinderen graag actief bezig zijn, dan heeft u de keuze uit verschillende activiteiten. Laat ze klimmen in het klimpark, een GPS tocht lopen door het bos of ga gezellig bowlen op een van onze 10 bowlingbanen. Een actief kinderfeestje in Uden hoeft helemaal niet duur te zijn en kan al vanaf €5 per persoon.

 

Kinderfeestje Uden met eten

Om de dag helemaal compleet te maken, kunt u met het hele gezelschap ook gebruikmaken van onze arrangementen inclusief eten. Kies voor een kindersnackmenu met frietjes of een kinderpannenkoek. Het eten kan zowel voor als na de activiteit gepland worden. We helpen u graag bij een unieke invulling van het kinderfeestje in Uden.