KERSTMIS

Kerstmis 2018

Geniet met het hele gezin van een prachtige Kerstmis bij Teugel Resort Uden. Geniet van een heerlijke kerstbrunch in de ochtend (incl. dranken zoals koffie, thee, melk en meer) of sluit in de avond aan bij het Grand Buffet (1e Kerstdag is vol!).

 

Met leuke activiteiten

Zowel voor de volwassenen als kinderen zijn er leuke activiteiten. Zo kunnen er kerstballen worden versierd, is er een gezellige ballonnenclown en zal een tafelgoochelaar aan tafel goocheltrucs laten zien.

Tevens is er de gehele dag een speciale Kerst Photobooth aanwezig met leuke foto props om een gezellige gezinsfoto te maken!

Prijzen Kerstbrunch (10.30 – 14.00 uur)

Volwassenen – € 32,50

Kinderen 5 t/m 12 jaar – € 19,50

Kinderen t/m 4 jaar – Gratis

 

Prijzen Grand Buffet (17.00 – 21.00 uur)

Volwassenen – € 39,50

Kinderen 5 t/m 12 jaar – € 24,50

Kinderen t/m 4 jaar – Gratis
Let op: Grand Buffet 1e Kerstdag is vol!

VOOR HET HELE GEZIN

Leuke activiteiten voor het hele gezin

Tijdens de kerstdagen worden er ook leuke activiteiten voor het hele gezin georganiseerd, waaronder:

  • Een magische tafelgoochelaar tijdens het eten die de leukste goocheltrucs laat zien
  • Een gratis Kerst Photobooth met leuke props voor een gezinsfoto
  • Speciaal voor de kinderen t/m 12 jaar: Ballonnenclown en kerstballen versieren
  • Tevens is het mogelijk om te bowlen op een van de 10 banen. Reserveer tijdig uw bowlingbaan om zeker te zijn dat er plaats is. De tarieven vindt u hier.
CONTACT

Geef uw reservering door

Naam:


E-mailadres:


Telefoonnummer:


Uw bericht:Kerstdiner Uden

Geniet van een heerlijk kerstdiner samen met familie en vrienden tijdens ons Grand Buffet op 25 en 26 december. Schuif aan bij een van de gezellige tafels, speciaal ingericht voor uw gezelschap, en proef heerlijke warme en koude gerechten van onze chef-kok. U kunt een diversiteit aan vis- en vleesgerechten verwachten, alsook salades, soepen en broodsoorten. Eindig met het heerlijke toetjesbuffet en uw avond kan niet meer stuk.

 

Kerstdiner Oss

Gelegen op slechts 15 minuten vanaf Oss kunt u bij Teugel Resort Uden terecht voor een heerlijke kerstbrunch of kerstdiner. U rijdt zeer eenvoudig via de autosnelweg A50 richting Uden en neemt afslag 14 – Zeeland. Vanaf hier bent u binnen enkele minuten bij Teugel Resort Uden voor een gezellige ochtend of avond met heerlijk eten en leuke activiteiten.

Teugel Resort