Hotelkamer met jacuzzi.

Hotelkamer met jacuzzi boeken? Bel naar 0413 26 30 88 of boek direct online.

Hotelkamer met jacuzzi boeken? Bel naar 0413 26 30 88 of boek direct online.

Wilt u tijdens uw verblijf in de natuur ook kunnen ontspannen? Boek dan onze ruime hotelkamer inclusief jacuzzi voor een heerlijk verblijf. De jacuzzi bevindt zich in een zeer ruime kamer van maar liefst 56m2 en is daarnaast voorzien van een bad, douche, flatscreen TV en gratis wi-fi. Daarom wordt deze kamer ook vaak geboekt als bruidssuite inclusief jacuzzi.

_MG_1150

VELE FACILITEITEN.

 

Combineer uw verblijf in de hotelkamer met jacuzzi met een van onze andere faciliteiten. Wat dacht u van een hapje eten in ons restaurant, live sport kijken in onze sportsbar of gezellig een potje bowlen.

 

Liever een buitenactiviteit? Huur een fiets en ontdek natuurgebied De Maashorst, ga klimmen in het klimpark of doe een potje midgetgolf op ons terrein. Zo ziet u wel, u hoeft zich geen moment te vervelen in Uden. En zodra u weer terugkomt op uw hotelkamer, kunt u bijkomen en ontspannen in de jacuzzi.

Hotel Arrangementen bij Teugel Resort Uden.

 

Wilt u het meeste uit uw verblijf bij Teugel Resort Uden halen? Naast ontspannen in de jacuzzi op uw hotelkamer, kunt u ook kiezen voor een van onze uitgebreide arrangementen inclusief diner, fietsroutes of wellness. Zo bent u verzekerd van een ontspannen verblijf in ons hotel in Uden.

nl_NL