EVENEMENTEN

Foute Vrouwen Bingo

Vereniging TTV verzorgt op 22 februari, 15 maart en 5 april de Foute Vrouwen Bingo bij Teugel Resort Uden. De opbrengst van de bingo wordt gebruikt om mensen met weinig middelen te helpen met contributie of materialen voor sport.

Een gezellige avond uit met jouw vriendinnen, zus, moeder, dochter of andere vrouwen. Win fantastische prijzen zoals een beautybehandeling, dinerbonnen, tassen, High Tea en meer! Een avond vol gezelligheid, live muziek en entertainment. Inclusief een glaasje champagne bij aankomst.

Let op: dit is geen normale bingo zoals je gewend bent, maar een interactieve avond vol spellen. Heb jij bingo? Dan ga je door naar de spellenronde waar je strijdt om een van de prijzen. In deze spellenronde heb je áltijd prijs!

Details

Entree: €25 p.p.

Leeftijd: 16+

Dresscode: Glitter & Glamour

Tijd: 19.00 tot 23.00 uur

Aanmelden verplicht via [email protected] of het onderstaande contactformulier

 

Data

5 april 2019

 

Nodig jouw vriendinnen uit!

Laat op Facebook weten dat jij aanwezig bent via het Facebook evenement. Vergeet ook niet jouw vriendinnen uit te nodigen voor deze gezellige avond!

Teugel Resort Uden is zeer eenvoudig te bereiken vanaf
‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren. U combineert een bezoek aan Teugel Resort Uden dus heel eenvoudig met een mooie wandeling in het natuurgebied De Maashorst of een dagje klimmen in het klimpark.

Plattegrond
CONTACT

Neem contact met ons op

Naam:


E-mailadres:


Telefoonnummer:


Uw bericht:Teugel Resort