Fietsvakantie met eigen fiets.

Direct een fietsvakantie boeken? Bel naar 0413 26 30 88 of bekijk alle arrangementen.

Direct een fietsvakantie boeken? Bel naar 0413 26 30 88 of bekijk alle arrangementen.

Wilt u uitgebreid genieten van de prachtige natuur in Nederland en dit combineren met een overnachting in een 4-sterren hotel in Noord-Brabant? Teugel Resort biedt fietsarrangementen waarbij u uw eigen fiets kunt gebruiken.

 

Een fietsvakantie is leuk voor jong en oud, met z’n tweeën of in een groep. Dankzij de vele faciliteiten op onze locatie vindt u altijd een fietsvakantie met eigen fiets die bij u past. Ontdek het prachtige Oergebied van Brabant per fiets of wissel voor de verandering af met een korte of lange wandelroute.

 

Heeft u geen mogelijkheid om uw eigen fiets mee te nemen? Dan kunt u ook een fiets huren bij onze partner De Mastworp, gelegen op ons terrein. Kies voor een elektrische fiets voor extra ondersteuning tijdens uw fietstocht of een tandem om gezellig met zijn tweeën te fietsen. Ook mountainbikes en elektrische steps vallen binnen het verhuuraanbod.

Fietsvakantie met eigen fiets: bezoek natuurgebied de maashorst.

Natuurgebied De Maashorst is een prachtig Oergebied met vele wandel- en fietsroutes. In het gebied kunt u genieten van uiteenlopende flora en fauna. Wellicht spot u zelfs een Wisent, Tauros of Exmoorpony; de oerbewoners van het gebied. Bij het boeken van een fietsarrangement via Teugel Resort voorzien wij u ook van een interessante fietsroute, zodat u het gebied op de fiets kunt verkennen.

 

Heeft u zelf geen fiets? Dan kunt u een (elektrische) fiets of ander vervoersmiddel huren bij onze partner op locatie, De Mastworp.

Fietsvakantie met eigen fiets, overnachting en ontbijt

 

U kunt kiezen uit een 2-daags of 3-daags fietsarrangement bij een van onze hotels. De fietsvakanties welke wij aanbieden, zijn altijd inclusief overnachting, ontbijt en diner. Het 3-daags fietsarrangement voorziet u zelfs van bagagevervoer, zodat u moeiteloos naar de volgende locatie kunt fietsen. Ook uw auto kan gratis geparkeerd worden op ons parkeerterrein.

 

 

Fietsarrangement direct online boeken

 

U kunt al onze fietsarrangementen direct online boeken via onze eigen boekingsconsole. Komt u er niet helemaal uit of heeft u nog vragen over een van onze arrangementen? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op via de contactpagina. Onze medewerkers staan u graag te woord met een passend advies!

nl_NL