Fietsvakantie in Brabant.

Direct een fietsvakantie boeken? Bel naar 0413 26 30 88 of bekijk alle arrangementen.

Direct een fietsvakantie boeken? Bel naar 0413 26 30 88 of bekijk alle arrangementen.

Fietsvakantie in Brabant.

 

Teugel Resort is gelegen in natuurgebied De Maashorst. Vanaf ons terras kunt u direct de natuur in en gebruikmaken van de vele fietsroutes die het natuurgebied herbergt. Uiteraard kunt u uw eigen fiets meenemen, maar ook fietsverhuur op onze locatie is mogelijk. Daarbij kunt kiezen uit normale of elektrische fietsen, maar ook voor een fatbike, tandem of mountainbike.

fietsvakantie in brabant boeken.

U boekt een fietsvakantie in Brabant heel eenvoudig en snel via onze online boekingsmodule. Teugel Resort biedt fietsvakanties in Brabant en ligt zeer centraal gelegen tussen Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. Vanuit onze locatie kunt u de prachtige Brabantse natuur ontdekken, waaronder het natuurgebied De Maashorst.

 

Naast de centrale ligging vindt u op onze locatie ook handige faciliteiten voor een lang en comfortabel verblijf. Zo kunt u genieten van een diner in ons restaurant, een potje bowlen in onze sportsbar of een beauty behandeling boeken. Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten tijdens uw vakantie.

EEN GREEP UIT ONZE ARRANGEMENTEN.

 

Naast fietsarrangementen bieden we ook andere leuke arrangementen voor stelletjes, gezinnen of andere reizigers aan. Op zoek naar een leuk arrangement inclusief diner, fietsroutes of andere faciliteiten? Bekijk via de knop alle arrangementen die we huidig aanbieden en die je ook direct online kunt boeken.

nl_NL
en_US nl_NL