Fietsen in Nederland met overnachting.

Direct een fietsvakantie boeken? Bel naar 0413 26 30 88 of bekijk alle arrangementen.

Direct een fietsvakantie boeken? Bel naar 0413 26 30 88 of bekijk alle arrangementen.

Wilt u uitgebreid genieten van de prachtige natuur in Nederland en dit combineren met een overnachting in een 4-sterren hotel in Noord-Brabant? Teugel Resort biedt fietsarrangementen inclusief overnachting, ontbijt en bagagevervoer tegen aantrekkelijke prijzen.

Fietsen in Nederland met overnachting: bezoek natuurgebied De Maashorst.

 

Natuurgebied De Maashorst is een prachtig Oergebied met vele wandel- en fietsroutes. In het gebied kunt u genieten van uiteenlopende flora en fauna. Wellicht spot u zelfs een Wisent, Tauros of Exmoorpony; de oerbewoners van het gebied. Bij het boeken van een fietsarrangement via Teugel Resort voorzien wij u ook van een interessante fietsroute, zodat u het gebied op de fiets kunt verkennen.

Fietsen in Nederland met overnachting, ontbijt en bagagevervoer.

 

U kunt kiezen uit een 2-daags of 3-daags fietsarrangement bij een van onze hotels. De fietsarrangementen zijn altijd inclusief overnachting, ontbijt en diner. Het 3-daags fietsarrangement voorziet u zelfs van bagagevervoer, zodat u moeiteloos naar de volgende locatie kunt fietsen. Beschikt u niet over een eigen fiets, dan kunt u ook bij onze partner De Mastworp een (elektrische) fiets huren tijdens uw verblijf.

nl_NL