LET'S PARTY

Feesten & Partijen

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft? Even Resort Hotel Uden biedt u graag een feest om nooit meer te vergeten! Onze verschillende zalen geven ruimte aan kleine of grotere gezelschappen, vanaf 2 tot 600 personen. Dankzij de schuifwanden in de zalen, kunnen we de grootte uitbreiden en precies aanpassen aan uw gezelschap. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, kunnen we het feest uitbreiden met (live) muziek, een DJ, activiteiten of een heerlijk diner / buffet.

TROUWLOCATIE UDEN

Bruiloften

Uw huwelijksdag is een dag om nooit meer te vergeten, de mooiste dag uit uw leven. Ieder bruidsfeest is uniek en vraagt daarom onze speciale aandacht. Uw kunt zowel de trouwceremonie als het trouwfeest bij ons plaats laten vinden. We vertellen u er graag meer over!

VOOR DE JARIGE

Kinderfeestjes

Voor de kinderen bieden wij diverse mogelijkheden voor een geslaagd kinderfeestje in de vorm van een activiteit in combinatie met onze All You Can Friet formule. Kies uit: bowlen, een uniek klimpark, G.P.S tochten en nog veel meer.

ZAKELIJK

Bedrijfsfeesten

Wilt u een succesvol bedrijfsfeest plannen? U bent van harte welkom voor bezichtiging van onze accommodatie, waarbij wij u graag informeren over de mogelijkheden. Desgewenst ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Teugel Resort Uden is zeer eenvoudig te bereiken vanaf
‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven. Bovendien kunt u bij het restaurant gratis parkeren. U combineert een bezoek aan Teugel Resort Uden dus heel eenvoudig met een mooie wandeling in het natuurgebied De Maashorst of een dagje klimmen in het klimpark.

Plattegrond
CONTACT

Neem contact met ons op

Naam:


E-mailadres:


Telefoonnummer:


Uw bericht:Teugel Resort