Feesten & Partijen

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft? Even Resort Hotel Uden biedt u graag een feest om nooit meer te vergeten! Onze verschillende zalen geven ruimte aan kleine of grotere gezelschappen, vanaf 2 tot

600 personen. Dankzij de schuifwanden in de zalen, kunnen we de grootte uitbreiden en precies aanpassen aan uw gezelschap. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, kunnen we het feest uitbreiden met (live) muziek, een DJ, activiteiten of een heerlijk diner / buffet.

VOOR KINDEREN

Kinderfeestje in Uden

Voor de kinderen bieden wij diverse mogelijkheden voor een geslaagd kinderfeestje in de vorm van een activiteit in combinatie met ons kinderfeestmenu. Je kunt kiezen uit: bowlen, een uniek klimpark, G.P.S tochten en nog veel meer. (Klimpark en handboogschieten vanaf 8 jaar.)

VOOR BEDRIJVEN

Bedrijfsfeest in Uden

Wilt u een feest(avond) plannen? Weten waar u aan toe bent en voordelig uit zijn? Maak dan gebruik van de Feest arrangementen van Even Resort Uden! Deze arrangementen zijn overigens slechts een greep uit de mogelijkheden. U bent van harte welkom voor bezichtiging van onze accommodatie, waarbij wij u graag informeren over de mogelijkheden. Desgewenst ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte op maat.

VOOR GELIEFDEN

Bruiloft in Uden

Uw huwelijksdag is een dag om nooit meer te vergeten, de mooiste dag uit uw leven. Ieder bruidsfeest is uniek en vraagt daarom onze speciale aandacht. Wij willen graag persoonlijk met u om de tafel om uw wensen in kaart te brengen. Onze expertise en faciliteiten gemixt met uw persoonlijke wensen, wordt gegarandeerd de mooiste dag van uw leven. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd; van een kop koffie tot bubbels, van uitgebreid buffet tot intiem à la carte diner, van een kleine receptie tot een spetterend feest. Om nog maar niet te spreken over de luxe overnachtingsmogelijkheden voor zowel het bruidspaar als de gasten. Het is mogelijk om ook de trouwceremonie te voltrekken bij Teugel Resort Uden.

LEES MEER
ARRANGEMENTEN

Feestarrangementen

Arrangementen

Feestavond arrangement

Organiseer uw feest bij Teugel Resort Uden en maak gebruik van het feestarrangement. Inclusief koude en warme hapjes en dranken.

Feestavond arrangement

Tijdsduur: 5 uur
Minimaal 30 volwassenen

 • Ontvangst met onbeperkt koffie/thee en luxe gebak/petit fours OF etagères met mini gebak en friandises
 • Knabbels en kaasstengels op tafel
 • Een diversiteit aan geserveerde hapjes:
  1x warm gemengd bittergarnituur
  1x amusecocktail (variatie)
  1x ambachtelijke bitterballen
  1x plateau met diverse koude tapas
  1x mini kipsaté
 • Als afsluiting worden er een kwartier voor het einde van het feest belegde broodjes (ham, kaas, rosbief) met koffie/thee geserveerd OF puntzak frites, broodjes kroket, frikandel en door de kok gesneden
  procureur van de Big Green Egg.

Walking dinner

Tijdsduur: 5 uur
Minimaal 30 volwassenen

 • Ontvangst met onbeperkt koffie/thee en luxe gebak/ petit fours OF etagères met mini gebak en friandises
 • Knabbels en kaasstengels op tafel
 • Alle consumpties inbegrepen (m.u.v. speciale koffies, warme chocomel, buitenlands gedistilleerd en  speciaal bieren)

Uitgeserveerd:

 • 2 x Voorgerecht
 • 1 x Soep
 • 1 x Tussengerecht
 • Hoofdgerecht buffet

Arrangementen

Walking Dinner

Een Walking Dinner is een leuke variatie op een regulier diner. Hierbij worden diverse gangen uitgeserveerd aan u en uw gasten. Staand, zittend of rondlopen, u en uw gasten genieten van lekkere gerechten en kunnen in een ongedwongen sfeer met elkaar bij praten.

CONTACT

Neem contact met ons op