Feesten & Partijen in Uden.

Meteen offerte aanvragen? Bel naar +31 (0)413 26 30 88 of mail naar [email protected].

Meteen offerte aanvragen? Bel naar 0413 26 30 88 of mail naar [email protected].

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft? Teugel Resort Uden biedt u graag een feest om nooit meer te vergeten! Onze verschillende zalen geven ruimte aan kleine of grotere gezelschappen, vanaf 2 tot 600 personen. Dankzij de schuifwanden in de zalen, kunnen we de grootte uitbreiden en precies aanpassen aan uw gezelschap. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, kunnen we het feest uitbreiden met (live) muziek, een DJ, activiteiten of een heerlijk diner / buffet.

Uw bruiloft bij teugel resort uden.

 

Uw huwelijksdag is een dag om nooit meer te vergeten, de mooiste dag uit uw leven. Ieder bruidsfeest is uniek en vraagt daarom onze speciale aandacht. Uw kunt zowel de trouwceremonie als het trouwfeest bij ons plaats laten vinden. We vertellen u er graag meer over!

een kinderfeestje bij teugel resort uden.

 

Voor de kinderen bieden wij diverse mogelijkheden voor een geslaagd kinderfeestje in de vorm van een activiteit in combinatie met onze All You Can Friet formule. Kies uit: bowlen, een uniek klimpark, G.P.S tochten en nog veel meer.

een bedrijfsfeest bij teugel resort uden.

 

Wilt u een succesvol bedrijfsfeest plannen? U bent van harte welkom voor bezichtiging van onze accommodatie, waarbij wij u graag informeren over de mogelijkheden. Desgewenst ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte op maat.

neem vrijblijvend contact op.

 

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor uw bruiloft, kinderfeestje of bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0)413 26 30 88 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

    Naam:


    E-mailadres:


    Telefoonnummer:


    Uw bericht:    nl_NL