GET STRONG, STAY STRONG

Even Gym CrossFit

Onbeperkt sporten voor € 25,- p.m.
Rooster Even Gym Uden

Even Gym CrossFit is gevestigd bij het Teugel Resort in Uden. Het is een overdekte outdoor Gym midden in natuurgebied de Maashorst. Het pure, wilde, authentieke van het oergebied van Brabant sluit perfect aan bij CrossFit. CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Daarom worden tijdens de training functionele bewegingen met een hoge intensiteit uitgevoerd. De filosofie van CrossFit is om ieders fitnessniveau op zo veel mogelijk verschillende onderdelen omhoog te brengen.

 

De CrossFit Outdoor trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de CrossFit bewegingen te leren en een Workout of the Day (WoD). De WoD is iedere les weer anders. Dit is zo om altijd weer een leuke en uitdagende les op ieders eigen niveau te hebben.

 

Gedurende de Outdoor training wordt er onder andere gebruikgemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, touwen en natuurlijk van het fantastische natuurgebied de Maashorst in Uden. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, tillen en rennen. Het doel van Even Gym CrossFit is om jou (ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid) te helpen om zo fit en gezond mogelijk te worden en te blijven. Voor inwoners uit Vorstenbosch, Uden, Nistelrode en Loosbroek ligt Even Gym centraal gelegen in buurtschap Bedaf bij het Teugel Resort in Uden.

Teugel Resort