Gezellige sportsbar in Uden.

Sportsbar De Teugel is hét adres voor live sport evenementen en een gezellig avondje uit samen met jouw vrienden. De grootste krakers op sportgebied worden live uitgezonden op een van de grote tv’s en kun jij gratis bekijken. Daarnaast kun je ook zelf actief bezig gaan met een van de pooltafels, voetbaltafels, dartborden of bowlingbanen. Haal een drankje bij de bar, zak onderuit in de gezellige lounge en geniet van de mooiste sportmomenten.

Strike, Pool & Bull Triatlon

 

Tijdens de Strike, Pool & Bull Triatlon strijd je in teams tegen elkaar tijdens potjes Bowlen, Poolen en Darten. De sporten zijn geschikt voor jong en oud en kunnen dus met een gemixt gezelschap worden gespeeld. Probeer de andere teams te verslaan en win een eigen Teugel Trofee! De Triatlon vindt plaats in Sportsbar De Teugel te Uden en is iedere dag van de week te reserveren. Al te boeken vanaf €15,50 per persoon. Let op: vooraf reserveren is verplicht om de beschikbaarheid te kunnen garanderen.

Een verzorgd avondje uit.

 

Wilt u tijdens uw bezoek aan Sportsbar De Teugel genieten van een geheel verzorgd avondje uit? Combineer uw bezoek dan met een van onze andere faciliteiten. Zo kunt u genieten van een shared diner in ons restaurant, tot rust komen tijdens een massage bij Urban Forest Beauty of actief klimmen in het klimpark.

Chicken Kebab

€ 10,95

skewer with chicken, bacon, garlic, onions and homemade Bourbon BBQ sauce

Pasta Shaker

€ 19,50

pasta, chicken fillet, grated provolone cheese and chorizo sauce

Homemade spare ribs

€ 22,50

slow cooked spicy ribs with homemade garlic sauce

Blueberry Cheesecake

€ 7,95

homemade, baked cheesecake with blueberries

OPEN MENU

Bereikbaarheid & Contact.

Teugel Resort Uden is zeer eenvoudig te bereiken vanaf ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven. Bovendien kunt u bij het restaurant gratis parkeren. U combineert een bezoek dus heel eenvoudig met een mooie wandeling in het nature reserve De Maashorst or go climbing in the climbing park.

Plattegrond

Contact Us

 

Do you have any questions or would you like to receive more information? We are happy to help you. Use the contact form below or call 0413 26 30 88.

  Name:


  Email:


  Telephone:


  Your message:  en_US
  en_US nl_NL