GET STRONG, STAY STRONG

CrossFit Even Gym Uden

Let op: onze CrossFit lessen zijn nog niet gestart. De startdatum hiervoor zal binnenkort bekend gemaakt worden. Houd onze website of Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

 

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.

 

Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de CrossFit bewegingen te leren en een intensieve training Workout of the Day (WoD). De resultaten worden op een whiteboard bijgehouden om een sport- / competitie-element aan de training toe te voegen.

 

Gedurende de training wordt er gebruikgemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Het doel van CrossFit Even Gym Uden is om jou (ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid) te helpen om zo fit en gezond mogelijk te worden en te blijven.