Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een lopende boeking, het reserveren van een kamer of een van onze arrangementen? We staan graag voor u klaar! Ook voor advies over activiteiten in de buurt, fiets- en wandelroutes of tickets voor het klimpark kunt u bij ons terecht.

Geen vraag is teveel. Via onderstaand contactformulier of contactgegevens kunt u uw gegevens of vraag achterlaten en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over uw reservering, onze kamers of activiteiten in de buurt van ons hotel? Wij staan u graag te woord! Wellicht vindt u het antwoord al in de vragen hieronder en anders kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Hoe kan ik online reserveren?

Op de pagina van het desbetreffende hotel (Uden of Veghel) vindt u een link naar onze online boekingsmodule. Zo kunt u zelf eenvoudig de data, de kamer en eventueel een arrangement uitkiezen. Bij de online boekingsmodule kunt u enkel met creditcard betalen. Mocht u niet over een creditcard beschikken, dan kunt u uw reservering per mail doorgeven en bij aankomst in het hotel betalen (contant of per pin).

Dient er gereserveerd te worden voor de bowlingbanen?

Nee, dit is niet noodzakelijk, maar wel handig. Zo weet u zeker dat u op de baan kunt en dat u niet hoeft te wachten.

Bieden jullie ook arrangementen aan?

Jazeker! Wij bieden het gehele jaar door vaste en wisselende arrangement aan. Zo kunt u tegen een speciaal tarief overnachten in Uden of Veghel inclusief een heerlijk drie-gangen menu of een speciaal familie-arrangement kiezen met toegang tot het klimpark. U vindt alle arrangement op de Arrangementen pagina.

Kan ik bij het hotel gratis parkeren?

Zowel bij Teugel Resort Uden als Veghel kunt u gebruikmaken van gratis parkeergelegenheid naast of op het terrein.

Hoe kan ik lid worden bij de Even Gym?

Voor meer informatie over het lidmaatschap, tarieven, lessen en het lesrooster kunt u kijken op www.evengymuden.nl.

Hoe bereik ik jullie met het openbaar vervoer?

Aan de voorkant van het terrein stopt buslijn 251 (Rosmalen - Uden). Vanuit hier kun je naar het centrum van Uden reizen of naar het treinstation in Rosmalen.

Neem contact op met Teugel Resort Uden

Naam:


E-mailadres:


Telefoonnummer:


Uw bericht:Neem contact op met Teugel Resort Veghel

Naam:


E-mailadres:


Telefoonnummer:


Uw bericht:


Time used: ms