Koude gerechten
Gepocheerde- & gemarineerde zalm | Gerookte makreelsoorten | IJslandse garnalen en Krabchuncks | Tonijnsalade | Coburgerham met meloen | Carpaccio ‘De Vrije Teugel’ | Rundvleessalade
Salade
Griekse salade | Witte kool salade | Brabantse beenhamsalade | Pasta salade (vegetarisch) | Salade met gegrilde groenten
Soepen
Heldere rundvleesbouillon en romige tomatensoep | Breekbrood, stokbrood, molensteenbrood, tapenade, aïoli en kruidenboter
Warme gerechten 4 keuzes
Medaillons van zalm-en tongfilet | Paella | Spaanse gehaktballetjes | Diamanthaas van de Big Green Egg gesneden door de kok | Kipfilet in zoete saus | Kipsaté met satésaus | Diverse vissoorten in dragonsaus | Runderstoofvlees | Wildstoof (Seizoen) | Hazenpeper (Seizoen) | Sukade; Grootmoeders draadjesvlees | Vegetarisch pastagerecht | Procureur gesneden door onze kok | Geserveerd met twee warme (seizoens-)groente, gegratineerde aardappelen, rijst, vlaamse frites.
Voor de kinderen
Minisnacks | Frites | Knakworstjes | Poffertjes | Appelmoes en mayonaise.
*Op aanvraag, vanaf 10 kinderen geserveerd via een buffet
Uitgebreid dessertbuffet
Omelet Sibérienne (aangesneden door de kok) | Twee soorten bavarois | Warme kersen | Cheesecake | Mini muffins en brownies | Chocolademousse | Verse fruitsalade | Brusselse wafels en slagroom.