Activiteiten Mastworp.

Meteen contact opnemen? Bel naar 06 – 512 47 805 of mail naar [email protected].

Meteen contact opnemen? Bel naar 06 – 512 47 805 of mail naar [email protected].

De Mastworp is de outdoor partner van Teugel Resort Uden en is te vinden aan de achterkant van het hotel (bij het buitenterras van het restaurant). U kunt hier terecht voor allerlei leuke outdoor activiteiten, waaronder fietsverhuur, midgetgolf, discgolf en klimmen in het klimpark.

Voor het boeken van een van deze activiteiten kunt u rechtstreeks contact opnemen met De Mastworp via 06 – 512 47 805 of direct boeken aan de onderkant van deze pagina.

Een greep uit de activiteiten.

DSC_0106

Klimpark Uden.

Vier verschillende routes tot maar liefst 14 meter hoogte. Voor iedere durfal, groot of klein, is er een leuke route te vinden. Durf jij over de obstakels te klimmen en omlaag te vliegen via de tokkelbaan?

Deze activiteit is heel erg geschikt als kinderfeestje en kan dan ook gecombineerd worden met ons All You Can Friet menu met onbeperkt frietjes en mini snacks.

 

Lees meer over het klimpark.

img1199

Arrow Battle.

Tijdens een potje Arrow Battle strijden twee teams tegen elkaar in de hoop als eerste de vijf schijven van de tegenstanders uit het doel te schieten. Er wordt geschoten met zachte pijlen en er zijn verschillende spelvarianten mogelijk. Een potje duurt ongeveer 15 minuten en kan daarom meerdere malen herhaald worden in verschillende samenstellingen. Erg leuk als kinderfeestje, maar ook voor volwassenen.

photo-1470506926202-05d3fca84c9a

GPS tochten.

Mastworp biedt verschillende leuke GPS activiteiten aan, zowel voor kinderen als volwassenen. Het is een leuke, low-budget activiteit welke voor jong en oud leuk is. Ga actief op zoek naar een locatie of code. Maar dat gaat niet zomaar zo makkelijk… Samenwerken, codes kraken en zoeken zorgt ervoor dat je bij het einddoel komt.

Discgolf-bew

Discgolf.

Discgolf is een combinatie van golf en frisbee. De ‘hole’ bestaat uit een basket: een stalen mand met kettingen. Het is de bedoeling dat je de disc met zo min mogelijk worpen in de basket werpt. Als dat gelukt is, mag je naar de volgende hole. Maar let op, er zijn bepaalde routes die je af moet leggen, anders krijg je een strafpunt!

Direct boeken?

Een leuke activiteit boeken kan direct via onderstaande boekingsmodule. Neem vrijblijvend contact op via 06 – 512 47 805 (ook WhatsApp) bij vragen.

nl_NL