Activiteiten Mastworp

Activiteiten Mastworp

MASTWORP

Arrow Battle

Tijdens een potje Arrow Battle strijden twee teams tegen elkaar in de hoop als eerste de vijf schijven van de tegenstanders uit het doel te schieten. Er wordt geschoten met zachte pijlen en er zijn verschillende spelvarianten mogelijk. Een potje duurt ongeveer 15 minuten en kan daarom meerdere malen herhaald worden in verschillende samenstellingen. Erg leuk als kinderfeestje, maar ook voor volwassenen.

MASTWORP

GPS-challenge

Mastworp biedt verschillende leuke GPS activiteiten aan, zowel voor kinderen als volwassenen. Het is een leuke, low-budget activiteit welke voor jong en oud leuk is. U gaat actief op zoek naar een locatie of code. Maar dat gaat niet zomaar zo makkelijk… Samenwerken, codes kraken en zoeken zorgt ervoor dat u bij het einddoel komt.

MASTWORP ACTIVITEITEN

Geschikt voor alle leeftijden

GPS activiteiten

De GPS activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. De geadviseerde groepsgrootte voor deze activiteit is 6 personen. Bij meerdere personen wordt het dan ook interessant wie als eerste op het einddoel geraakt.


GEOcachen Kids
Op 8 locaties is een plaatje verstopt met een getal. De kist kan pas geopend worden als alle acht de plaatjes zijn gevonden.


GPS-Doolhof
GPS brengt u naar een bepaalde locatie die overeenkomt met een van de foto’s. Onder die foto vindt u twee opties: één daarvan leidt u naar de volgende locatie en de andere… Helaas, een doodlopend spoor.

BEKIJK ALLE GPS TOCHTEN

51 graden Noord uitdaging

De 51 graden noord uitdaging start met het fietsen naar punt 1. En dat is de enige logica van de tocht. De rest van de toch wordt bij elkaar gepuzzeld, gerekend en gezocht. Het speelveld voor deze tocht is natuurgebied De Maashorst en alle benodigde materialen neemt u mee in een rugzak of fietstas.

 

Na afloop kan ook de GPS uitgelezen worden om te zien wat u allemaal gedaan heeft en zo kan eventueel ook een competitie ingebouwd worden wanneer u met meerdere groepen deelneemt.

 

De tocht wordt gedaan op fietsen, tandems of ligfietsen, waarmee u de verharde paden volgt. Voor de liefhebber kan de toch ook op een mountainbike worden gedaan en daarmee kunt u ook over de onverharde paden fietsen.

Teugel Resort