Wat te doen in maart?

Jeanine

27 februari 2018

Geen reacties

Verblijft u in maart in een van de Teugel Resort Hotels en bent u nog op zoek naar leuke activiteiten in de buurt? Wij geven u een aantal leuke tips.

Er is deze maand weer genoeg te doen en te bezoeken op het gebied van kunst, muziek, theater en meer. In dit artikel hebben we een paar interessante activiteiten voor u op een rij gezet.

Tribute to Prince, Markant Uden

De dood van Prince in april 2016 kwam als een grote schok. Een aantal Nederlandse topmuzikanten kreeg het verzoek om te spelen op de herdenking van deze legende. De muzikale klik tussen hen bleek magisch en het gerucht dat er een geweldige Prince-tributeband was geboren, ging als een lopend vuurtje. In korte tijd werden veel optredens geboekt. De muzikanten zijn stomend, funky en van een ongelofelijk hoog muzikaal niveau! U kunt eenvoudigweg niet stil blijven staan, u swingt mee, of u nu wilt of niet! Van Kiss tot Controversy en van 1999 tot Cream, de hits komen allemaal voorbij.

Lees meer

Op Sterk Water, Markant Uden

Twee opties. U kent Op Sterk Water en gaat dit jaar dus weer. Of u bent nog onwetend, maar staat open voor een ongeëvenaarde belevenis. ‘Check in’ voor de nieuwste, ongelooflijk grappige, muzikale en interactieve show van Nederlands beste impro-cabaretgroep. In Hotel speelt Op Sterk Water in op hét thema van de afgelopen tijd: gastvrijheid. Hotel is een geïmproviseerde voorstelling die u onbedaarlijk laat lachen op een trip die u nooit zult vergeten.

Lees meer

Paaspop, Schijndel

Vanaf 30 maart opent het festivalterrein van Paaspop en wordt er weer volop gefeest in Schijndel. Met ruim 10 podia is er voor bijna iedere muziekliefhebber wel iets naar wens. Op het mainstage heeft in voorgaande jaren onder andere Guus Meeuwis, De Jeugd van Tegenwoordig en Ilse Delange gestaan. Een dagticket start vanaf €62,95.

Koop tickets

Paasbrunch bij Teugel Resort Uden

Op eerste en tweede Paasdag kunt u samen met uw gezin komen genieten van een heerlijk uitgebreide Paasbrunch bij Teugel Resort Uden. Tijdens deze brunch kunt u met het hele gezin gratis midgetgolfen en komt Pipo Polleke langs om de kleinsten te vermaken. Tevens kunt u samen eieren zoeken en proberen de Gouden Paashaas te vinden. Heeft u de Gouden Paashaas gevonden? Dan wint u een familie bowlingarrangement!

Lees meer

nl_NL
en_US nl_NL