Wat te doen in januari?

Jeanine

03 januari 2018

Geen reacties

Activiteiten januari

Verblijft u in januari in een van de Teugel Resort Hotels en bent u nog op zoek naar leuke activiteiten in de buurt? Wij geven u een aantal leuke tips.

Er is deze maand weer genoeg te doen en te bezoeken op het gebied van kunst, muziek, theater en meer. In dit artikel hebben we een paar interessante activiteiten voor u op een rij gezet.

My Fair Lady theatervoorstelling

Van 19 t/m 21 januari speelt de voorstelling My Fair Lady in Theater aan de Parade te ‘s-Hertogenbosch. My Fair Lady vertelt het kleurrijke verhaal van de sjieke professor Higgins die na een toevallige ontmoeting op een regenachtige dag gecharmeerd raakt van het eenvoudige bloemenmeisje Eliza Doolittle. De excentrieke professor neemt de weddenschap aan het eenvoudige bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Maar uiteindelijk ontstaat er een bijzondere relatie tussen de professor en het zelfbewuste bloemenmeisje.

Van 20 t/m 22 maart kunt u de voorstelling ook in Uden bezoeken.

Storioni Festival

Van 17 t/m 28 januari vind in Noord-Brabant het Storioni Festival plaats in Eindhoven, Breda en ‘s-Hertogenbosch.

Met inmiddels tien edities staat het Storioni Festival stevig op de Nederlandse muziekkaart. Het thema van de elfde editie is zeer actueel: ‘Beyond Borders’. Met aandacht voor de vluchtende mens – de componist, de musicus maar vooral de ontheemde medemens. Want misschien nooit eerder telde de wereld zo veel vluchtelingen als nu. Muziek van emigré-componisten als Rachmaninov, Stravinsky en Korngold. Centraal staat ook de artist in residence, cellist Nicolas Altstaedt. Zo’n 40 topmusici spelen in 12 dagen vaak verrassende meesterwerken uit het verleden én openen je de oren voor het allernieuwste.

Winterstadswandeling door 's-Hertogenbosch

Wilt u de stad ’s-Hertogenbosch optimaal leren kennen? Dan is de stadswandeling de ideale manier om kennis te maken met de verborgen plekjes van ’s-Hertogenbosch. Laat u rondleiden door een lokale stadsgids en ontdek de bijzondere verhalen! Deze wandeling wordt verzorgd door VVV ‘s-Hertogenbosch en is te boeken t/m 31 maart van donderdag t/m zondag.

Comedy Night in Helmond

Op 19 januari zullen weer de beste stand-uppers van Nederland en Vlaanderen present zijn. De Comedy Nights in de Cacaofabriek hebben inmiddels hun succes bewezen en daarom gaan we ook in 2018 hiermee door.Geniet van een avond stand-up in zijn puurste vorm. De optredens zijn hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd of met een muzikale twist, maar sowieso altijd grappig! Want dat is waar het bij stand-up om draait: de grap.

Tags :
nl_NL
en_US nl_NL