Wat te doen in februari?

Jeanine

29 januari 2018

Geen reacties

Activiteiten februari

Verblijft u in februari in een van de Teugel Resort Hotels en bent u nog op zoek naar leuke activiteiten in de buurt? Wij geven u een aantal leuke tips.

Er is deze maand weer genoeg te doen en te bezoeken op het gebied van kunst, muziek, theater en meer. In dit artikel hebben we een paar interessante activiteiten voor u op een rij gezet.

TuinIdee, Brabanthallen

TuinIdee is hét vierdaagse event dat je als tuinliefhebber niet mag missen – met zo’n 200 aanbieders met topmerken. Dit jaar biedt TuinIdee nog meer inspiratie voor iedere tuinliefhebber. Of je nu een onderhoudsvriendelijke tuin hebt, alles voor een gezinstuin zoekt of die tuinfanaat bent die op zoek is naar een beetje luxe; jouw tuinseizoen start bij TuinIdee!

Bekijk de website: tuinidee.nl

Senet diving cup

Senet Diving Cup, voorheen bekend als Eindhoven Diving Cup, is het grootste Internationale schoonspringevenement van Europa.

Jaarlijks vindt dit evenement plaats in het eerste weekend van februari. Met inmiddels 250 deelnemers uit 21 verschillende landen, en meer dan 600 starts in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion behoort dit evenement tot een geschikt kwalificatiemoment voor verschillende EK, WK, EJK en WJK wedstrijden.

Crazy Piano's - 10 jarig jubileum

Crazy Pianos weten als geen ander hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten. De zingende, swingende, uitdagende, humoristische muzikanten op de drum, saxofoon en brandweerrode piano’s maken er weer een muzikale rollercoaster van. Komend seizoen vieren ze hun 10-jarig bestaan in het theater en verzamelen hiervoor de aller-, aller-, allergrootste hits. Ze komen met een spetterend nieuw jubileumprogramma: een spectaculaire show waarbij stilzitten écht onmogelijk is.

Deze voorstelling vindt plaats in Markant Uden.

Workshop Earth Paint

De aarde bevat een heel scala aan bijzondere kleuren. Met Atelier NL ga je naar de Maashorst om daar grondboringen te doen. Terug in het MRK verander je met de juiste ingrediënten en technieken de modder en klei in bruikbare verf. Atelier NL geeft levendige, visueel ondersteunde verhalen over hun doel om deze lokale verf te gebruiken. Ook krijg je deskundige, persoonlijke op jou toegesneden instructies om uit aarde jouw eigen speciale verf te creëren.

Bekijk meer op: Museumvoorreligieuzekunst.nl

nl_NL
en_US nl_NL