Wat te doen in februari?

Jeanine

29 januari 2019

Geen reacties

Verblijft u in februari in een van de Teugel Resort Hotels en bent u nog op zoek naar leuke activiteiten in de buurt? Wij geven u een aantal leuke tips.

Er is deze maand weer genoeg te doen en te bezoeken op het gebied van kunst, muziek, theater en meer. In dit artikel hebben we een paar interessante activiteiten voor u op een rij gezet.

Een gezellig avondje naar de bios

Bioscoop TakeTen in Uden en Industry Bioscoop in Veghel bieden ook in februari de mogelijkheid tot een gezellig avondje uit. Geniet van prachtige films als A Star is Born, Bohemian Rhapsody en Fantastic Beasts op slechts enkele kilometers vanaf onze hotels.

 

Bekijk filmprogramma Uden

Bekijk filmprogramma Veghel

Blame It on the Boogie, Markant Uden

Jeans is een heel nieuwe weg in geslagen. Met nieuwe, jonge talenten in de cast en verhipping in setting, muziek en choreografie; het zorgde voor enthousiaste reacties van publiek, theaters en pers.

 

Blame It on the Boogie staat garant voor een spetterend muzikaal feest en de show is een lust voor het oog, voor jong & oud. U wordt meegenomen op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits. Zowel de hits van vandaag de dag als die uit de jaren ’90 tot aan de jaren ’50 komen voorbij. Stilzitten is onmogelijk!

 

‘Put on your dancing shoes, come on down and boogie with us all night long!’

 

Lees meer

Gooische Vrouwen Bingo, 22 februari

Op 22 februari vindt onze eerste editie van de Gooische Vrouwen Bingo plaats: een hilarisch avondje uit samen met jouw vriendinnen, zus, moeder of andere dames. Maak kans op super leuke prijzen, waaronder een beautybehandeling, High Tea en zelfs hotelovernachting. Presentatrice BeeBee en co-host zorgen voor leuk vermaak tijdens deze avond.

 

Lees meer

nl_NL
en_US nl_NL